Марио Спасић посетио Клинички центар Ниш

У циљу упознавања здравственог особља са задацима Радне групе за борбу против корупције у систему здравства, на чијем челу је министар Лончар, главни координатор овог тела Марио Спасић посетио је Клинички центар Ниш.

Спасић је упознао управу Клиничког центра Ниш са опредељењем министра Асс. Др Златибора Лончара и целе Радне групе да се санкционише свако коруптивно понашање у здравственом систему, које Клинички центар Ниш већ спроводи, али и да ће кроз сарадњу са пацијентима чланови Радне групе долазити до информације о могућим злоупотребама, које ће бити процесуиране без икаквих изузетака.
Своју посету, Марио Спасић, искористио је да обиђе клинике и центре ииз система Клиничког центра Ниш. Упознао се са радом пријемних амбуланти, хирургије и интерне медицине, коа и особљем и њиховим односом са пацијентима на лицу места.

Управа Клиничког центра Ниш

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш