ЈАВНА НАБАВКА ЗА ОПРЕМУ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА НИШ У СКЛАДУ СА ЗАКОНОМ

Пројекат за опремање Клиничког центра Ниш направљен је још 2008.године и био је мегаломански и прескуп са процењеном вредношћу од преко 40 милиона еура.

На препоруку Министарства здравља Републике Србије направљена је ревизија у смислу осавремењавања пројекта и смањивања трошкова уз очување потпуне функционалности новог Клиничког центра Ниш. Трошкови опремања су сведени на 17.8 милона еура.

Влада Републике Србије је обезбедила новац из буџета, а не по старој опробаној и лошој пракси претходних власти узимања неповољних кредита.

Клинички центар Ниш, тачније тимови стручњака који су били укључени у дефинисање и спецификацију потреба медицинске опреме за нови Клинички центар се руководио начелом ефикасности и економичности.

У тиму су били генерални директор Клиничког центра Ниш, заменик директора, помоћници директора као и директори свих Клиника које ће се уселити у ново здање Клиничког центра Ниш.

Тим се бавио професионално, одговорно, имајућу стално у виду да је то опрема са којом ће радити они и особље Клиничког центра Ниш.

Сачињене су опште техничке спецификације које имају за циљ да се прибаве добра одговарајућег квалитета имајући у виду сврху, намену и вредност јавне набавке, без остављања могућности да било који од добављача буде фаворизован.

У Нишу, 9. јануар 2017. године

Клинички центар Ниш Директор
Проф.др Зоран Радовановић

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш