ВЕСТИ

19 мај

Огромно интересовање грађана за бесплатне превентивне прегледе, како у нишком Универзитетском клиничком центру, тако и у осталим здравственим Установама широм земље, према речима надлежних, само су доказ, да је добра пракса државе и Министарства здравља, која је почела још крајем 2017. године, а заустављена проглашењем пандемије коронавируса, била од великог значаја за здравље грађана Србије, те ће како кажу, итекако бити настављена.

Велики број пацијената, који су чак и сат времена пре почетка рада у простору интернистичких амбуланти Ургентног центра УКЦ Ниш, заузели своје место у реду, подсетио је још на период, када су пре готово седам година, људи показали да су заиста увидели значај превентиве и скрининг тестирања.

Опширније...

17 мај

Друга Национална Онколошка Конференција НОК2024“, на којој ће од 17. до 19. маја, на високостручним предавањима, преко 45 експерата из Србије и региона, чија ће предавања пратити преко 300 учесникасвих специјалности који учествују у дијагностици и лечењу малигних болести, свечано је отворена у препуној сали једног нишког познатог хотела.

Опширније...

16 мај

У недељу 19.05.2004.године у простору Ургентног центра у новој згради Универзитетског клиничког центра Ниш, од 8h до 17h обављаће се здравствени превентивни прегледи.

Овог викенда, контролисаће се крвни притисак, ЕКГ, крвна слика и обављаће ће се ултразвучни преглед абдомена. Превентивне активности наставиће се и у наредном периоду .

Исте овакве активности биће организоване и у Дому здравља Ниш.

 

Опширније...

10 мај

Медицинске сестре и техничари Универзитетског клиничког центра Ниш, обележили су Међународни дан медицинских сестара и техничара под слоганом „Наше медицинске сестре , наша будућност-eкономска моћ неге“.

Опширније...

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш