Информација

Обавешавмо Вас да Клинички Центар Ниш није имао закљчење уговоре са Medis Pharma и Care Direct, чији је предмет достављање података о породиљама.

Клинички Центар Ниш једино има закључен уговор о донаторству са фирмом Medis Pharm, чији је предмет донација млечне формуле Novolak 1 као и уговор о донацији лека Levocetrizin.

Такође напомињемо да је директор Клиничког Центар Ниш упутио допис Клиници за гинекологију и акушерство број 29851 од 13.10.2016.год., којим је наложио да је забрањено саопштавање личних информација пацијената укључујући и податке из медицинске документације обзиром да исти представљају нарочито осетљиве податке о личности.

Уговор о донаторству и допис директора КЦ Ниш (rar-pdf)

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш