Срећна Нова 2022. и божићни празници

У години која полако остаје за нама УKЦ је одговорио свим изазовима и у потпуности оправдао средства која су уложена у његову изградњу и опремање. Запослени УKЦ су оно највредније у њему и у времену које је пред нама трудићу се да увек штитим њихове интересе. Пацијентима УKЦ желим пуно здравља и обећавам испред свих запослених да је њихов УKЦ увек спреман да помогне и лечи све оне којима је то потребно, јер ми постојимо због њих. Здравље је и у овим временима највећа брига свих људи а наш задатак је да се заједно боримо за њихово здравље. Заједно ћемо одговорити сваком изазову и победити у свакој борби за добробит грађана Србије. Свим запосленим УKЦ у Нишу и свим корисницима наших услуга желим здраву и срећну 2022.годину.


Проф др Зоран Перишић

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш