СТИГАО НОВИ ХИРУШКИ СТО ЗА ДЕЧИЈУ ХИРУРГИЈУ

Захваљујући енергичној реакцији министра здравља у Влади Републике Србије др Златибора Лончара, Министарству здравља и генералном директору Универзитетског клиничког центра Ниш проф.др Зорану Перишићу, Клиника за дечију хирургију и ортопедију , добила је у обећаном року , потпуно нов операциони сто изузетно високих перформанси.

Хирушки сто који је данас стигао у Ниш је , према речима директора Клинике за дечију хирургију и ортопедију мр. др Живојина Спасића решење проблема насталог услед оштећења постојећег стола, због чега је отказан одређени број елективних операција.

„Редован хирушки програм ће већ од понедељка бити настављен. Деца чије су операције отказане у овој недељи, биће оперисана у наредних 7 до 10 дана. Свакако, набавка новог хирушког стола ових карактеристика је од изузетног значаја за нашу клинику и све наше пацијенте. Решаен је један од великих проблема операционог блока Клинике за дечију хирургију и ортопедију“, истакао је мр.др Спасић.

Према речима руководства Клинике за дечију хирургију и ортопедију, пацијенти чије су хирушке интервенције отказане, биће благовремено обавештени о новом термину.

     
     

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш