ЈОШ ЈЕДНА ДОНАЦИЈА КЛИНИЦИ ЗА ОНКОЛОГИЈУ

Захваљујући својим дугогодишњим сарадницима компаниј PHOENIX Pharm из Београда, Клиника за онкологију Универзитског клиничког центра Ниш, добила је 26 нових болесничких кревета са адекватним душецима, у вредности од око 1 300 000,00 динара.

Руководилац Клинике за онкологију доц.др Ана Цветановић захвалила се овом приликом свим друштвено одговорним компанијама и појединцима.

„Колектив наше клинике захвалан је свима који се свакодневно заједно са нама, пацијетима и државом , труде да омогуће боље услове за лечење једне од највулнерабилнијих популација пацијената. Ово је само доказ да сви заједно можемо много и ми ћемо наставити да радимо на унапређењу свих аспеката онколошке службе”, истакла је доц.др Ана Цветановић.

Кревети из ове донације распоређени су како у стационарном делу где су лежеђи пацијенти, тако и у згради дневне болнице где је број пацијената јако велики.

Иначе, Клиника за онкологију је у последњих годину дана добила више донација како од великих друштвено одговорних компанија, тако и од удружења грађана, а све с циљем да боравак пацијената оболелих од малигних болести који се лече на Клиници за онкологију буде пријатнији с обзиром на чињеницу да велики део времена ова група пацијената проводи како у стационарном делу тако и у делу дневне болнице.

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш