Инкубатор за Клинику за дечије интерне болести

Компанија  „Дон Дон“ донирала је Клиничком центру Ниш, Клиници за дечије интерне болести инкубатор.
 
Средства за куповину инкубатора прикупљена су у оквиру акције „Динар за куповину инкубатора Клиничком центру Ниш“, која је спроведена на територији града Ниша у периоду од децембра 2014. до априла 2015.год.
 
Конференција за штампу у КЦ Ниш

Компанија „Дон Дон“ је у наведеом периоду, од редовне продаје хлеба у Нишу, издвајала  новац за куповину неопходне опреме Клиничком центру Ниш, одељењу неонатологије.  Потрошачи коју су куповали „житопеков бели хлеб“ као и „бели ражени хлеб“ допринели су прикупљању новца, јер се од сваке куповине издвајао по један динар за куповину опреме,  на чему им се захваљујемо.

Директор клиничког центра Ниш, Проф. Др Зоран Радовановић, као и директор Клинике за дечије интерне болести Проф. Др Емилија Голубовић изразили су захваланост на донираној опреми и помоћи, одељењу неонатологије поменуте клинике.

Директор Клинике за дичије интерне болести Проф. Др Емилија Голубовић

У име Града Ниша, захвалност је изразио Проф. Др Зоран Перишић, градоначелник, који је од самог почетка подржао акцију „Динар за куповину инкубатора Клиничком центру Ниш“, компаније „Дон Дон“.

Градоначелник Ниша, Проф. Др Зоран Перишић

Овим поводом је у просторијама управе Клиничког центра Ниш одржана конференција за штампу.

Педијатријске сестре неонатологије и лекари на специјализацији

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш