"СРЦЕ ЗА ДЕЦУ" - "Климе за породилишта"


Ниш, 28.06.2016.год. У оквиру хуманитарне акције "Блиц фондације" - "Срце за децу" данас је Клиничком Центру Ниш, Клиници за гинекологији и акушерство ова организација донирала 3 клима уређаја. Покровитељ акције "Климе за породилишта" је Министарство Здравља Републике Србије а донатор клима-уређаја је компанија "Elkom trade" из Београда

"Недопустиво је да наша породилишта немају довољно клима-уређаја и да новорођенчад прве дане живота проведу у плачу због несносних температура у породиљским собама. Акицја "Климе за породилишта" је од изузетног значаја за здравље беба и мајки." -  истакли су представници Блиц фондације, Бранко Јанацковић, новинар и дописник редакције "Блица"-а као и Иван Арсеновић, представник компаније "Elkom trade".

Блиц фондација
Бранко Јанацковић
новинар и дописник редакицје "Блиц"
Иван Арсеновић
представник компаније
"Elkom trade"

У име Клиничког Центра Ниш, захвалност на донацији клима-уређаја изразио је и директор ове установе Проф. Др Зоран Радовановић.

Др Бојан Лукић, директор Клинике за гинекологију и акушерство, Клиничког центра Ниш, захвалио се представницима "Блиц фондације" на донацији клима-уређаја.

 

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш