КОМПAНИЈА „FORMA IDEALE“ ДОНИРАЛА НАМЕШТАЈ РАДИОЛОЗИМА НИШКОГ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА

Једна од контролних соба за дијагностику Центра за радиологију, у новој згради Клиничког центра Ниш, захваљујући донацији компаније „Форма Идеале“, данас је потпуно опремљена намештајем, преко потребним за рад нишких радилога. Поклон вредан око сто хиљада динара, свечано су уручили представници ове компаније, те су том приликом истакли, да је ово само почетак и да ће бити још оваквих акција, као и да се надају да ће и друге друштвено одговорне фирме следити њихов пример.

Управи КЦ Ниш, изразили су захвалност на донацији, са надом да ће их бити још и у блиској будућности.

- Захваљујемо се компанији „Форма Идеале“ и надамо се, да ће као и до сада, њихово руководство наставити да помаже на овакав начин, јер нам свакако, свака донација значи, поготово што сада имамо нови простор који се простире на више од 50 хиљада квадратних метара и без обзира на то што смо потпуно опремљени за пружање свих здравствених услуга, увек нам је добродошла помоћ у смислу квалитенијег опремања простора за рад наших запослених, истакао је проф. др Зоран Радовановић, генерални директор Клиничког центра Ниш.

Једна од контролних соба у делу Центра за радилогију, у којој се налази Апарат за магнетну резонанцу, опремљена је намештајем и пратећом галантеријом, а која би, како наводе дародавци из компаније „Форма Идеале“, требало да омогући боље услове рада за све запослене на дијагностици.

- Ово није први пут, да се трудимо да помогнемо како можемо нашем Клиничком центру, али је ово прва донација коју смо наменили за нову зграду здравственог центра, тако да је овај наш поклон, два стола за рачунаре, столице и лежај само наставак наше сарадње и надамо се да ће и остале компаније следити наш пример, навео је Никола Ружичић, представник компаније „Forma Ideale“.

Представници компаније, донацију су свечано уручили доц.др Владану Ћосићу, заменику генералног директора нишког Клиничког центра и проф. др Драгану Стојанову, директору Центра за радиологију.

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш