САОПШТЕЊЕ

Данас, 09.09.2018. године, око 13:30 часова, у Ургентном центру нишког Клиничког центра, здравствену помоћ затражио је градоначелник Ниша, Дарко Булатовић, након чега је истог тренутка збринут.

Како се жалио на болове у пределу главе, врата и екстремитета, после указане прве помоћи, урађени су сви потребни дијагностички прегледи мултислајсним скенером и рентгеном, након чега је констатована повреда подлактица леве руке.

Градоначелник Ниша, Дарко Булатовић је потом, предострожности ради, премештен у собу за опсервације Ургентног центра Клиничког центра Ниш.

Као и увек, по унапред утврђеним прописима и процедурама, радници Ургентног центра КЦ Ниш, о овоме су прво обавестили надлежне органе.

 

 

УПРАВА КЦ НИШ 

 

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш