ВЕСТИ

14 апр

У главном холу Ургентног центра нишког Универзитетског клиничког центра, у част ратног хирурга, одликованог хероја и дугогодишњег лекара ове здравствене установе, покојног др Миодрага Лазића- Лазе, данас је откривена спомен плоча са његовим именом, коју је Управа УКЦ Ниш, поставила у знак захвалности, за све што је учинио за српски народ, пацијенте и за нишки клинички центар уопште. Сем најближе породице, пријатеља и колега, догађају је присуствовао и министар здравља, асс. др Златибор Лончар, како би му одао почаст.

Опширније...

12 апр

На вакцинационом пункту у Ургентном центру нишког Универзитетског клиничког центра, формираном да сваког викенда буде на располагању грађанима који из одређених здравствених разлога, вакцину нису могли да приме на другим пунктовима, овог викенда, у суботу и недељу, вакцинисано је чак 194 грађана из Ниша и са југа и југоистока земље.

Опширније...

08 апр

Управа Универзитетског клиничког центра Ниш, са дубоким жаљењем и тугом обавештава јавност, да је од последица болести изазване заразном болешћу Ковид-19, јуче, 07. априла у касним вечерњим сатима, у својој 71. години, преминуо проф. др Милорад Митковић, познати нишки академик, ортопедски хирург УКЦ Ниш у пензији и професор хирургије на Медицинском факултету нишког Универзитета.

 

Опширније...

07 апр

У жељи да подигну свест о важности вакцинације читаве популације и да скрену пажњу на одређене аспекте имунизације, која се у време овакве, тренутно неповољне епидемиолошке ситуације у земљи, не одвија жељеном динамиком, али и како би изашли у сусрет свим грађанима, који мисле да би могли да имају одређене здравствене проблеме након примања вакцине, Управа нишког Универзитетског клиничког центра, током предстојећег викенда, организоваће вакцинацију свих људи, који из одређених разлога, спадају у здравствено ризичне групе.

Опширније...

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш