21 дец

Министарство здравља Републике Србије, у циљу ране дијагностике и промоције превенције здравља и овог, последњег месеца у 2019. години, наставило је акцију бесплатних превентивних прегледа, те су грађани у свим здравственим установама и центрима широм земље, без обзира на статус њиховог здравственог осигурања, имали прилику да бесплатно и без заказивања преконтролишу своје опште здравствено стање.

Опширније...

20 дец

 

Министарство здравља Републике Србије у сарадњи са здравственим установама широм Србије, у циљу ране дијагностике и промоције превенције, и овог месеца наставља акцију бесплатних превентивних прегледа.

Опширније...

19 дец

Поводом нетачног, тенденциозног, злонамерног и пре свега политикантског изношења тзв. личних ставова проф. др Саше Живића у појединим медијима, које има за циљ да омаловажи пре свега колеге са којима ради, Управу Kлиничког центра Ниш, али и државу Србију, која је дала велики допринос развоју здравства, сматрао сам да је потребно да јавност Србије упознам са тачним, прецизним и конкретним информацијама.

Опширније...

17 дец

Kлиника за дечију хирургију и ортопедију нишког Kлиничког центра, захваљујући хуманости челника ФK Црвена звезда, компаније Mozzart, навијача али и људи који воле игре на срећу, од данас је „богатија“ за још један ултразвучни апарат, који је према речима стручњака, тренутно један од најмодернијх на тржишту.

Опширније...

02 дец

Специјалисти неурохирургије нишког Kлиничког центра, још једном су показали и  доказали, да су довољно едуковани, да изводе најкомпликованије оперативне захвате, користећи најсавременију опрему и да њихова обученост, нимало не каска за технолошким инвацијама, какве се користе у светски познатим болницама.

Опширније...

29 нов

Због планираних радова на поплочавању и уређењу дела платоа испред Клинике за гинекологију и акушерство Клиничког центра Ниш, обавештавамо све пацијенте и посетиоце наше здравствене установе, да ће од данас, 29.11.2019. године, током наредне две недеље, улаз до зграде Клинике из правца Зетске улице бити затворен.

Опширније...

25 нов

Захваљујући напорима Управе нишког Kлиничког центра, руководства Kлинике за болести ува, грла и носа, али и свесрдне помоћи Министарства здравља и РФЗО, сви малишани са југа и југоистока Србије, који су рођени са оштећеним слушним апаратом или без слуха, наредних недеља, добиће шансу за “нови”, квалитетнији живот и за излечење овог нажалост, све чешћег хендикепа.

Опширније...

22 нов

Следећи и подржавајући намеру државе, Министарства здравља Републике Србије и ресорног министра асс. др Златибора Лончара, да раном дијагностиком и промоцијом превенције, унапредимо здравље свих грађана, овог викенда, Kлинички центар Ниш, односно Центар за заштиту менталног здравља наше установе, организоваће по први пут, својеврсну акцију превентивних прегледа.

Опширније...

О нама

Универзитетски Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш