УКЦ НИШ ПОНОВО У COVID СИСТЕМУ

Услед повећања броја инфицираних вирусом Sars Cov2 који због озбиљности клиничке слике захтевају болничко лечење, део нове зграде Универзитеског клиничког центра Ниш од данас (петка 10.09.2021.) , након тромесечне паузе опет је део мреже здравствених установа које хоспитално збрињавају COVID пацијенте.

У овом моменту, један од спратова нове зграде УКЦ опредељен је за лечење Covid пацијената док ће остатак зграде наставити рад са осталим пацијентима.

Као и у претходном периоду, видно ће бити обележени путеви кретања Covid и neCovid пацијената, а у сваком моменту пацијентима су на располагању и запослени УКЦ Ниш из службе која је задужена за безбедност у овој здравственој установи.

Руководство УКЦ Ниш, апелује на грађане да се строго придржавају свих прописаних епидемиолошких мера и подсећа на важност вакцинације оних грађана који нису искористили ту могућност.

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш