ПРЕЦИЗИРАН НАЧИН ФУНКЦИОНИСАЊА ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Руководство Универзитетског клиничког центра Ниш одржало је састанак са директорима и представницима општих болница у Југоисточној Србији ,а све у циљу побољшања комуникације и подизања квалитета у лечењу пацијената који гравитирају УКЦ Ниш,а који долазе из мањих центара у овом делу Србије.

На састанку су утврђени проблеми који се пре свега односе на комуникацију мањих центара са Универзитетским клиничким центром.Како би здравствени систем на најбољи начин одговорио и пружио квалитетну заштиту и лечење, договорено је функционисање и координација свих здравствених установа са подручја које гравитира УКЦ Ниш, као и начин упућивања ургентних пацијената у актуелним епидемиолошким условима.

Састанком је руководио директор Клиничког центра Ниш, проф.др Зоран Перишић са проф.др Гораном Станојевићем, помоћником за хируршку делатност.

О нама

Kлинички центар у Нишу је републичка установа основана 14.11.1990. године, друга је по величини у Србији и опслужује цео југоисток и југ Србије, са око три милиона становника. Установа је наставна база Медицинског факултета у Нишу, у којој у настави и образовању нових кадрова учествује и око 240 стручњака запослених у Клиничком центру, који су на факултету наставници и сарадници.

Контакт

Универзитетски Клинички центар Ниш

  • Тел: (018) 506-906
  • Факс: (018) 4235-186
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Адреса: Булевар др Зорана Ђинђића 48
  •               18108 Ниш